Опасните природни бедствия неведнъж за застрашавали живота на хората, а в най-добрия случай оставят огромни разрушения след себе си. Едни от най-опасните, с които човек и до днес не е намерил начин да се справи, са мълниите. На ден в света падат по 10 милиона мълнии, което ще рече средно по 100 за секунда. Единственото, което можете да направите, е да се предпазите от пагубното им действие. А ето и как да се предпазите.

В настоящата публикация ще ви запознаем с това какво представлява мълниезащитата от Forend и как да се снабдите с нея.

Накратко, всеки дом има нужда от мълниезащита. За жалост под 10% от домакинствата в България са снабдени с такава. Ако вие все още не сте сред тях, то определено имате повод за притеснение, тъй като една мълния не е опасна единствено, когато удари дома ви. Вредното й действие бихте могли да усетите дори когато тя е паднала в радиус от до два километра. Причината се крие в електрозахранващата мрежа. Създалото се напрежение в нея се трансформира в „пренапрежение“ и оказва влияние на електроуредите в дома ви. Именно затова при буря много хора се оплакват от смущения или направо повредени електроуреди. Ако не искате да бъдете едни от тях, най-сигурният начин да се чувствате защитени при буря, е снабдяването с мълниезащита или още позната като мълниезащитна инсталация.

Посещавайки уеб сайта ни Forend-bg.com, Вие ще откриете няколко начина за справяне с мълниите. И тъй като необходимостта от сигурност поражда и необходимост от мълниезащита, на посочения адрес ще откриете различни видове мълниезащити. Какви са те и защо са ви необходими – можете да разберете отново в сайта ни, но по-важното е, че не е необходимо дори да напускате дома си. Вече изцяло през интернет можете да се информирате за различните видове продукти които предлагаме и да се снабдите с ефикасна мълниезащита дори и срещу най-силните бури. Посетете сайта ни още сега, за да разберете повече или просто се обадете на телефон 0898 565 854.