Чувствате ли се защитени по време на буря? В случай, че и вие като повечето хора не можете да си намерите място, когато небето се смръщи – тази статия е за вас.

Известно е, че на ден в света падат по около 10 милиона мълнии. Освен красиви, те могат да бъдат и много опасни, тъй като неведнъж са ставали причина за смъртни случаи и нанасянето на различни щети в домакинството. За да се чувствате спокойни по време на буря, както за всики у дома, така и за дома ви – несъмнено се нуждаете от мълниезащта от Forend-bg.com. Качествена такава бихте могли да откриете и онлайн, но преди да ви издадем как да се снабдите с нея – нека ви разкажем за начина на действие на този тип протекция.

Накратко, мълниезащитите се предлагат под формата на два вида, като предназначението на всеки от тях е едно и също, разликата е в метода на действие. Всяка мълниезащита има за цел да отведе заряда на мълнията до земята, без да му позволява да стане причина за разрушения. За съжаление, едва 10% от домакинствата в страната са снабдени с такъв тип защита. Повечето от тях притежават остарели мълниеотводи, които са несигурни и е под въпрос каква точно функция изпълняват. В случай, че не спадате към тези 10% от домакинствата у нас – ето какво ви предлагаме.

Както споменахме, онлайн можете да намерите всичко, от което се нуждаете – в случая дори надеждна мълниезащита. Най-ефективната от двата типа известни инсталации се явяват мълниезащитните уредби с мълниеприемник с изпреварващо действие. Може да ви е познат и под името Активен приемник. Лесно бихте се информирали за специфичния му начин на действие и цена, посещавайки сайта ни Forend-bg.com. На сайта ни ще откриете информация и за другия тип мълниезащита, по-известна под името конвенционална мълниезащита и защо активната е много по-добра.

Не допускайте да оставите дома си незащитен, изберете най-сигурната защита още сега, като ни се обадите на телефон 0898 565 854.