Ако искате да се чувствате сигурни в дома си по време на буря – набавянето на мълниеприемник с изпреварващо действие Forend е един от най-подходящите начини, за да си осигурите спокойствие и уют.

По-голямата част от хората вярват, че след като мълнията е паднала на разстояние от дома им – те са вън от опасност. За съжаление, не е необходимо да се срещате очи в очи с това опасно природно чудо, за да усетите действието му.

Енергията на една средностатистическа мълния достига повече от 100 kW, а температурата й се покачва до 30000 градуса по целзий. Това я прави изключително опасна за домакинството ви. Неслучайно, ако в близост до дома ви падне мълния, е възможно тя да окаже влияние на някои от електроуредите и да нанесе сериозни щети. И тъй като едва 10% от сградите в България притежават мълниезащитна инсталация, нека ви запознаем по-подробно с това какво представлява и как работи мълниеприемник с изпреварващо действие.

Дългогодишните опити с мълниеприемници с изпреварващо действие, показват, че той е по-добрия избор за домакинството ви. Това е и една от причините подобен тип мълниеприемници да използват едни от световноизвестните сгради като Катедралата Нотр Дам в Париж, Гвианската космическа станция и още много други сгради.

Във Forend-bg.com можете да намерите подробна информация за основните предимства на мълниеприемник с изпреварващо действие, как работи и на каква цена се предлага. Ако и вие сте едни от желаещите да защитят дома си и да спомогнат за разрастването на въпросните 10% домакинства, споменати по-горе – на посочения адрес ще откриете лесен начин да се снабдите с мълниеприемник с изпреварващо действие Forend.

За да се чувствате сигурни в дома си, независимо от времето навън – посетете Forend-bg.com и поръчайте още сега!