Единственото нещо, което човечеството не успя да се научи да контролира – това е природата. Хората са особено уязвими, когато са изправени пред природни катаклизми и бедствия. А мълниите са едно от тях. Средният ток на една мълния може да бъде между 30 KA и 200 KA. Представете си зрелищното събитие от образуването на 10 милиона мълнии ежедневно, което ще рече 100 за една секунда. И тези факти са напълно реални, доказателство за тях са различните поражения, които оставят мълниите след себе си. Съществуват обаче няколко начина да се защитите от мълнии, известни на съвременното общество.

Най-сигурният е с поставяне на мълниеприемник с изпреварващо действие от Forend-bg.com. На практика съществуват два вида подобни мълниеприемници. Едните са със заострен връх, а другите със заоблен. Редицата направени проучвания, в продължение на години, обаче са доказали, че по-добрите мълниеприемници с изпреварващо действие са тези със заоблен връх. От услугите и защитата им се ползват едни от най-известните обекти в света, като Катедралата Нотр Дам в Париж, например.

Защо мълниеприемникът с изпреварващо действие със заоблен връх се явява по-ефикасен?

Обяснението се крие в това, че излъчва йони много по-трудно, а стойностите на електрическото поле около него са винаги високи.
Намирането на мълниеприемник с изпреварващо действие обаче може да се окаже доста по-трудно, отколкото очаквате, затова, ако искате да защитите дома си по надежден начин – посетете Forend-bg.com.

На посочения адрес ще откриете повече информация за посочения мълниеприемник и неговата цена. Можете да се възползвате от онлайн достъпността още сега, за да поръчате своя и да се чувствате сигурни в дома си по всяко време. Вземете решението на проблемите с мълниите в свои ръце на Forend-bg.com.