Лято е. Навън гръмотевичните бури са често срещано явление, което ни изправя на тръни винаги когато е придружено от мълнии. За да не се случва това, е добре да поставим надеждна мълниезащита, която да ни осигури спокойствие и сигурност. Това е възможно чрез мълниеприемник с изпреварващо действие.

В следващите редове ще споделя с вас 3 причини да изберем мълниеприемник с изпреварващо действие, така че ако смятате, че ще ви бъде интересно, продължете да четете докрай.

Мълниеприемникът с изпреварващо дейстие Forend е един от най-добрите мълниеприемници с изпреварващо дейстие, който позволява да се упражнява непрекъснат контрол и мониторинг на състоянието му по време на експлоатация, чрез контролния му панел. Както се досещате, това е първата причина, поради която да изберете нашия мълниеприемник.

Втората е, че сферичния връх и дизайна на сферата му регулират значително йонизацията, като по този начин стойностите на електрическото поле около него са винаги по-високи, следователно възходящият лидер, който тръгва от него се разпространява на по-голямо разстояние и с по-голяма вероятност за свързване с низходящия лидер.

Мълниеприемникът с изпреварващо действие Forend е подходящ както за положителни, така и за отрицателни мълнии и има време за изпреварване, което ви предпазва от удара на мълния.

Ако желаете да получите допълнителна информация относно приемника и монтажа му, посетете Forend-bg.com. Това е сайта ни – ние сме фирма Натюр БГ ЕООД, и предлагаме този мълниеприемник с изпреварващо действие на своите клиенти. Станете следващия такъв като си го закупите и си осигурите безопасност и висока защита. Можете да се свържете с екипа на Натюр БГ ЕООД на телефон: 0898 565 854 или чрез формата за контакт в сайта ни, при всякакви въпроси от ваша страна. С радост ще ви отговорим и ще ви обърнем персонално внимание, за да изберете заедно най-подходящата защита за обекта ви.