Мълнията е толкова мощна, че само за част от секундата може да унищожи сградата ни, да погуби човешки живот или да остави след себе си куп щети, които трудно се възстановяват. Досегът с мълнията не е толкова прекрасен, колкото изглежда, когато й се наслаждаваме като светлинка в небето. В големите градове се използват мълниеприемници с цел безопасност на инсталации и защита на човешкия живот. За съжаление не винаги използваната техника отговаря на нужните очаквания. Често се случва така, че е необходимо използването на допълнителна технология за заземяване. В тази статия ще наблегнем на два специално разработени за целта продукта от българска компания, които ще ви дадат нужната надеждност и защита от мълнии.

Става дума за фирмата ни Натюр БГ ЕООД, която се старае да предоставя необходимите продукти в тази сфера. Например компанията ни е популярна с продажбите и монтаж на мълниеприемник с изпреварващо действие, който буквално изпреварва с няколко стотни поразяваща мълния. Само за няколко микросекунди мълниеприемника изпреварва заряда, който отива към земята и успява да генерира заряд в обратна посока, докато двата не се сблъскат надалеч от чувствителни места.

Налице са редица мълниеприменици с различен връх и характеристики, които да отговорят на индивидуалните търсения на всеки клиент. Конкретният модел който можете да изберете, зависи от параметрите на сградата или мястото на обекта ви. За повече детайли за този продукт се обърнете към фирмата ни на телефон 0898 565 854.

Характеристиките на продуктите ни за мълниезащита обхващат най-важните елементи, които трябва да притежава един мълниеприемник, за да предлага надеждна защита от мълнии. С негова помощ ще имате още по-сигурна електрическа инсталация и ще минимизирате бъдещи загуби или нежелани щети.

Поръчайте сега и си осигурете спокойствие и надеждна защита!