По време на буря какво правите най-често? Навярно и вие подобно на повечето хора бързате да изключите компютъра, телевизора и по-важните електроуреди. Запитвали ли сте се някога защо? Тази традиция, с цел предпазни мерки по време на гръмотевична буря, с времето се обезсмисля, тъй като повечето хора го правят, за да не изгори някой от ел-уредите, а всъщност не знаят защо горят. Истината е, че ако нямате надеждна мълниезащита – този тип протекция, изключвайки електроуредите у дома – е необходима. В страна едва 10% от домакинствата притежават качествена защита от мълнии. За останалите в тази статия ще предложим адекватно решение.

Ние във Форенд предлагаме мълниеприемници на цени стартиращи от само 800 лева и цялостна мълниезащита на цена стартираща от само 1500 лева!

На въпроса защо понякога при буря електроуредите получават смущения ще отговорим след малко. Бързаме обаче да ви дадем решение на проблема с адекватна мълниезащита на добра мълниеприемник с изпреварващо действие цена във forend-bg.com. Понякога е по-добре да имате решение на проблемите преди те да са се появили. Посещавайки сайта ни Форенд, ще откриете няколко начина, с помощта, на които да предазите домакинството си от евентуални инциденти.

Най-надеждният от тях е мълниеприемника с изпреварващо действие. Как точно работи можете да прочетете подробно на посочения адрес, по-важното е, че вече няма да бъде небходимо да изключвате електроуредите си по време на гръмотечина буря и можете спокойно да се наслаждавате от вкъщи на светлинното и звуково шоу, когато завали.

Каква трябва да бъде цената на качествения мълниеприемник с изпреварващо действие?

Е, изглежда е време да ви обясним и какво точно смущава електрозахранването и електроуредите по време на буря. Както навярно се досещате, енергията и градусите на една мълния са изключително високи. Макар паднала на 2 километра от дома ви тя има също толкова силно вредоносно действие върху ел-инсталацията ви, както ако сполети директно дома ви. Породилото се напрежение в електрозахранващата система по време на буря, се преобразува в пренапрежение, което пък спомага за възникването на смущения и проблеми с електроуредите. Затова не губете време и си осигурете спокойствие с закупуването на адекватна мълниезащита на изгодна цена, още сега от нашия уеб сайт.