Преди да ви разкрием основната тема на тази статия няма как да не ви попитаме – имате ли надеждна мълниезащитна инсталация на сградата, в която живеете? В случай, че не знаете, можете лесно да проверите това като се свържете със строителната фирма, конструирала и изградила жилището ви. Не искаме да ви плашим, но едва 10% от домакинствата в страната имат качествена мълниезащита – затова по-добре побързайте да се информирате и продължете да четете.

В настоящата публикация ще ви запознаем с една от най-новите и сигурни мълниезащитити, която можете да откриете изцяло онлайн на изгодна мълниеприемник с изпреварващо действие цена в forend-bg.com. Със сигурност вече сте се досетили, че става дума за решение на проблема, още преди той да се е случил. Въпросът е, когато закупувате мълниеприемника си с изпреварващо действие заслужава ли си да платите по-висока цена и гарантира ли ви тя по-голяма протекция?

Разумно ли е да закупим мълниеприемник с изпреварващо действие на висока цена?

Разумният отговор на въпроса е – не. Цената, в случая няма значение, именно затова в настоящата статия ще ви покажем лесен начин, по който можете да закупите на разумна цена своята качествена мълниезащита.

Форенд предлага мълниеприемници на цена стартираща от само 800 лева и цялостна мълниезащита на цени от 1500 лева!

Преди това обаче нека разгледаме от какво точно се предпазвате с мълниезащитата ни. Навярно не знаете, но в света ежедневно падат по 10 милиона мълнии, което прави средно по 100 за една секунда.

Всяка една мълния притежава доста сериозни характеристики като 100 kW енергия, и температура която може да се покачи до 30,000 градуса по целзий. Ето защо дори когато е паднала в близост до дома ви, зарядът й може да окаже влияние на електроуредите в сградата или на електрозахранването им. Не подценявайте мълниите и посетете forend-bg.com още сега. Там ви очаква изгодна цена за мълниеприемници с изпреварващо действие и подробно описание на действието на този активен мълниеприемник. С него наистина ще решите проблемите си преди още да са се появили и след това ще можете спокойно да се наслаждавате дори на лошото време и на гръмотевичните бури.